Administratiekantoor Th. Egelie

 

Het administratiekantoor dat uw administraties en belastingzaken op
persoonlijke en discrete wijze behartigt. Het administratiekantoor is
werkzaam in Den Haag en omstreken, regio Haaglanden.

Administratiekantoor Th. Egelie is een kleinschalig kantoor. Het voordeel hiervan is dat de klant bij ons geen nummer is, de klant krijgt bij ons dan ook een persoonlijke benadering.

Een ander voordeel is dat het kantoor door deze kleinschaligheid ook zeer flexibel is. Ook in de avonduren en op zaterdagen is ons kantoor bereikbaar.

De administraties worden door ons met deskundigheid en op discrete wijze verricht. Uiteraard zorgen wij ervoor dat belastingaangiften volledig en op tijd de deur uitgaan.

De algemene voorwaarden van administratiekantoor Th. Egelie zijn van toepassing op de overeenkomsten (klik hier voor de algemene voorwaarden).

 

Over de Heer Th. Egelie

 

De heer Egelie heeft zijn sporen verdiend in de administratieve wereld.

Na eerst diverse jaren als administrateur bij diverse commerciële bedrijven te hebben gewerkt is meer dan 20 jaar geleden de overstap gemaakt naar de non-profit organisaties. De heer Egelie heeft bij diverse instellingen op het gebied van de gezondheidszorg en welzijn de administratie behartigd. Hierbij is ook deskundigheid opgedaan bij het aanvragen en verantwoorden van subsidies en donaties (giften).

In 1998 is de heer Egelie begonnen om op één werkdag zijn eigen kantoor te runnen. In 2009 heeft hij besloten om fulltime te gaan werken voor zijn eigen kantoor.

De heer Egelie heeft door jarenlange ervaring en opleidingen (SPD) een zekere deskundigheid opgebouwd om uw administraties en belastingzaken op een uitstekende wijze te kunnen behartigen.


Ga naar de diensten